Nyhetshörnan

Prostrolane kan användas i ansiktet och på kroppen

Prostrolane är namnet på en produktserie med produkter som används för att bekämpa rynkor och tecken på åldrande. Den kategori som dessa produkter tillhör kallas för fillers och användningen av dem ökar ständigt. Forskning visar att användningen framför allt har ökat lavinartat under de senaste fem åren och utvecklingen tycks alltså inte avstanna. Men vilka är då fördelarna med dessa produkter och varför bör du överväga att använda dem? Läs vidare för att få svaren på dessa frågor!

Icke-invasiva procedurer såsom fillers är på frammarsch världen över

Icke-invasiva procedurer såsom behandlingar med fillers och liknande är väldigt vanliga. I USA har användningen av de produkter som tillhör kategorin fillers ökat med drygt 40% under de senaste fem åren. Dessutom ökade användningen med inte mindre än 5,1% bara under det förra året. Detta enligt data från American Society for Aestetic Plastic Surgery (ASAPS).

Även i Europa har många människor fått upp ögonen för Prostolane och andra fillers. Till exempel sker närmare 200 000 icke-invasiva procedurer inom ramen för skönhetsbehandlingar varje år i Italien. Även här uppe i norra Europa är det vanligare än vad många kanske tror att man genomgår en sådan här behandling.

Prostrolane kan göra huden i ditt ansikte och på din kropp snyggare

Just Prostolane är alltså en produktserie med produkter som har specifika användningsområden. De innehåller olika peptider vilka har sina egna unika uppgifter att utföra. Därmed har produkterna en varierande verkan på din hud. Till exempel kan de vara förstärkande, stimulerande, muskelavslappnande, reparerande, göra huden ljusare eller någonting annat.

Du kan därmed använda denna produktserie för att:

  • motverka rynkor och veck i ansiktet
  • motverka mörka fläckar i huden
  • behandla såväl ansikte och hals som händer för att förändra ditt utseende till det bättre.

Generellt sett brukar man rekommendera att personer som är 22 år eller äldre kan använda sig av fillers. Detta kan bland annat göras för att få bukt med rynkor och hudveck i ansiktet. Men det kan även göras i syfte att göra läppar, kinder eller haka fylligare. Produkterna kan också brukas för att få bort påsar under ögonen samt för ett antal ytterligare syften.