Nyhetshörnan

Feminint – Bygelbh

Bygelbh har alltid funnits. Sedan tidernas begynnelse har det funnits en typ av BH med en bygel där bak. Det sägs att Big Bang själv startades av att någon smätte till ett riktigt stort band på en bygelbh. Vissa säger att det inte finns rum för innovation. Vissa säger att det inte finns något sätt att förbättra det vi redan har. Vi kan inte återuppfinna hjulet säger de skrattandes. De hade fel. Vi har lyckats med det som generationer sa var omöjligt. Efter år av forskning har vi lyckats införa precis den mängd vardagslyx som vi ville i de produkter vi har. 

Det hade hänt, genombrottet hade skett. BygelbhV2 var här. Den var tio gånger mer bekväm, fem gånger lättare att ta på sig, och två gånger snyggare än tidigare bygelbh. Med hjälp av samma forskare som hjälpte till med den lyckade uppskjutningen av Challenger rymdfärjan tog vi fram den bästa bhn någonsin. 

Den bhn massproducerade vi, vilket ledde till att vi nu har en hel kollektion av fantastiska BH som uppfyller alla dina önskemål med råge! De kommer i alla färger du kan tänka dig. Allt från Post-It gul till sänkaskeppssilver och microvågsugnsorange. Vi har färger för alla smaker och typer, så du kan inte gå fel med oss! 

Och det är inte bara våra BH som har fått en uppgradering, alla våra underkläder i alla kollektioner har blivit uppgraderade! 

Så ta en titt på http://www.feminint.se/bh-1/bygelbh