Nyhetshörnan

Tips på aktiviteter i Stockholm som passar för företag

Tips på aktiviteter i Stockholm som passar för företag

Ska företaget delta på konferens, utbildning eller något annat i Stockholm? Då är det ett utmärkt tillfälle att passa på att göra något roligt tillsammans också! Aktiviteter finns det nämligen gott om, och många av dom passar perfekt för större grupper. Nedan följer några förslag på vad man ska hitta på under vistelsen.

5-kamp

Söker man på nätet efter 5-kamp kan man hitta flera olika alternativ. Detta är en rolig aktivitet för en större grupp och brukar ofta vara uppskattat. Man får ett par roliga timmar tillsammans och dessutom möjlighet att stärka banden inom gruppen, eftersom en 5-kamp innefattar lagarbeten och lagtävlingar. Ett perfekt avslut efter en lång dag med konferens – kanske kan dagen dessutom rundas av med ett trevligt restaurangbesök med tillhörande god mat och dryck.

Mat, – eller dryckesprovning

Andra populära aktiviteter i Stockholm är olika typer av mat, – och/eller dryckesprovningar. Inom detta område finns enormt mycket att välja bland. Väljer man till exempel någon av dom ölprovningar som finns erbjuds man i vissa paket även guidade turer i det egna bryggeriet, för att sedan avsluta med att prova på och lära sig mer om olika sorters öl.

Föredrar man vin finns ett stort utbud av vinprovningar och även sådant som passar för den som gillar whiskey. Detta kan bli en trevlig, lugn men spännande stund tillsammans med kollegor och medarbetare, där man tillsammans får lära sig spännande saker inom ett kanske okänt område.

Andra roliga aktiviteter i Stockholm

Att hitta aktiviteter är egentligen ingen konst – staden har mycket att erbjuda oavsett vad man vill göra. Några andra förslag på aktiviteter är:

  • Ta en båttur i Stockholm skärgård
  • Gå på spa
  • Ta en guidad tur genom stan – kan göras både med buss och till fots
  • Gå på en teater, – eller musikföreställning

Det finns alltså både fartfyllda och lugna aktiviteter. Har besöket i huvudstaden varit påfrestande när det gäller jobbdelen kan det vara skönt med en lugnare aktivitet. Föredrar man att testa på något nytt och annorlunda finns företag i Stockholm som erbjuder paket med aktiviteter till just företag. Oavsett vad man väljer kan det dock vara en fördel att vara ute i god tid med bokningen eftersom många arrangerade aktiviteter kräver det.