Nyhetshörnan

Finn den perfekta konferenslokalen i Stockholm

Finn den perfekta konferenslokalen i Stockholm

Planerar ni att hålla en konferens under bara en eftermiddag, eller vill ni av andra skäl inte lämna Stockholm för att hålla konferens? Oroa er inte, i Stockholm finns många konferensmöjligheter.

Ni behöver inte åka långt bort för att finna vackra omgivningar, lugna miljöer och avskildhet. Fördelen med Stockholm är att här finns både vatten och naturområden. Ni kan dessutom välja mellan en konferensanläggning i innerstan, kanske precis i samma område som er arbetsplats, eller en konferensanläggning en bit från centrum, i vacker naturmiljö, eller varför inte vid havet, ute i skärgården?

Fördelen med att ha er konferens i en stad, är att ni kan välja mellan ett konferenshotell eller att bara hyra en konferenssal. Väljer ni ett konferenshotell finner ni allt under samma tak: konferenslokal, restaurang och boende, vilket kan vara praktiskt om ni inte har så mycket tid till godo, eller vill använda den tid ni har till möten. Har ni mer tid till godo däremot, eller om ni helt enkelt vill ta chansen att uppleva Stockholm, kan ni välja att enbart hyra ett konferensrum, och sen är det bara att välja och vraka mellan Stockholms många restaurang- och boendemöjligheter. Här finns något för alla.

Brett utbud av aktiviteter

Kanske befinner ni er någon annan stans i Sverige, men vill kombinera konferensen med ett besök i Stockholm. Här finns möjlighet till en mängd aktiviteter. Ni kan besöka något av Stockholm många muséer, gå promenader på vackra Djurgården eller ta en båttur ut i skärgården om vädret tillåter. I Stockholm finner du även Sveriges bästa shoppinggator. Sammanfattningsvis finns det många skäl att förlägga er konferens i Stockholm.

Vi kan även garantera att ni finner konferensanläggningar i toppklass, med modern teknik, generösa ytor och hjälpsam personal som finns där för att se till att er konferensupplevelse blir så bra som möjligt.

Om ni väljer ett konferenshotell kan ni även utnyttja det utbud av aktiviteter som erbjuds. Det kan vara allt från vinprovning till kajakturer, så fundera på vad som passar just er och tveka inte att höra av er till en konferensanläggning för att skräddarsy er konferensupplevelse och se till att få ut maximalt av era konferensdagar i Stockholm.

Oavsett vilka era behov är kan vi garantera att ni finner den konferensanläggning ni söker i Stockholm.